Werken en leren

bij Velthuizen Keukens

Bij ons krijgt iedere werknemer de gelegenheid om naast het werk te leren. Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen up-to-date blijft op zijn of haar vakgebied. 

Start je bij ons als nieuwe collega? Dan word je absoluut niet meteen in het diepe gegooid. Wij geven je ruim de tijd om je in het team te vormen. En je wordt intern goed begeleid.

Wij combineren
werken met leren

Een startende verkoper nemen wij bijvoorbeeld mee op sleeptouw naar diverse fabrieken en we gaan op bezoek bij onze apparaten leveranciers. Zo krijg je de productkennis die je nodig hebt om op de juiste manier onze klanten te helpen bij het maken van keuzes. Ook als je als monteur bij ons begint word je eerst volledig ingewerkt en heb je de mogelijkheid verschillende cursussen of trainingen te volgen.

Duidelijk verhaal
als werkgever

Bovenal vinden wij het belangrijk dat ons verhaal duidelijk is. Hoe zijn we als bedrijf gestart en wat is onze visie? En wat is onze werkwijze eigenlijk? Het is belangrijk omdat als team helder te hebben, zo staan alle neuzen altijd dezelfde kant op. En dat werkt wel zo prettig. Zowel onderling als collega’s maar zeker naar onze klanten toe. 

“Kortom, werken en leren is bij ons heel normaal!”
Bert van Velthuizen Eigenaar
https://www.nflplayershop.com, https://www.lionsplayershop.us, https://www.49ersplayershop.us, https://www.billsplayershop.us, https://www.packersplayershop.us, https://www.texansplayershop.us, https://www.chiefsplayershop.us, https://www.ravensplayershop.us, https://www.cowboysplayershop.us, https://www.ramsplayershop.us, https://www.buccaneersplayershop.us, https://www.eaglesplayershop.us, https://www.nflprostore.us, https://www.patriotsplayeronline.com